Strona główna
» Forum
» Po godzinach...
» omnibus akademia kształcenia
omnibus akademia kształcenia
Dodane przez Grzegorz
Co możecie powiedizeć o akademii kształcenia omnibus ? Czyktoś z was może mi powiedzieć na czym to dokładnie polega ? Byłbym wdzięczny za jakieś informacje na ten temat.
Odpowiedzi (3):
Dodał:  zniechęcona | Data: 30 czerwca 2010
Niestety, zgadzam się z powyższymi - to naciągacze. Jeżeli już jest jakiś kurs, to OK. Ale jeżeli zbierają wpłaty na kurs, który dopiero ma się odbyć, to odradzam - szmal wezmą, a jak kursu nie będzie, to nie oddadzą.
|
Dodał:  oszukany rodzic | Data: 17 czerwca 2010
Przestrzegam wszystkich rodziców, którzy chcą w dobrej wierze pomóc dziecku w nauce. Akademia Kształcenia Omnibus to klasyczny przykład naciągaczy. Pomimo, iż wnikliwie czytam wszystkie umowy, które podpisuję to jednak dałam się nabrać. Sposób podpisywania umowy w obecności dziecka i decyzja w momencie kiedy sprzedawca pojawi się w domu juz powinny wzbudzić moją czujność. Podpisałam umowę w 2 października 2010 r. Zajęcia miały zacząć się w połowie października w szkole. Nie zaczęły się jednak. Zaczęły się na początku listopada. Zbiegło się to w czasie ze śmiercią mojego męża a ojca mojego dziecka. nie podjęło ono z przyczyn oczywistych zajęć. Po miesiącu kiedy opanowałam sytuację wypowiedziałam umowę pisemnie ale okazało się że za późno bo czas rezygnacji wynosi 10 dni od podpisania umowy. Była cisza przez 3 miesiące. Nikt z Omnibusa nie odpowiedział na mój list z wypowiedzeniem tylko dostałam nakaz zapłaty! Wyrok sądu. Wyobrażacie sobie moje zaskoczenie. Oczywiście zapłacę frycowe za naiwność ale UWAŻAJCIE drodzy rodzice to klasyczni naciągacze. Nawet wypadki losowe, których nie można przewidzieć w momencie podpisania umowy są w wielu umowach podstawą do ich rozwiązania. Nie w przypadku Omnibusa. A gdyby tak nastapiła śmierć dziecka uczęszczającego na kurs to też prawdopodobnie musielibyście zapłacić i nikt nie zwróciłby Wam kasy. Skandal. To się nadaje do prasy i zamierzam nagłośnić sprawę. Aleksandra z Poznania
|
Dodał:  Ewa | Data: 10 maja 2010
uciekaj od nich z daleka, są zwykłymi oszustami, Podpisywałam sporo umów jesienią, nawet 5 w ciągu jednego weekendu, Po czym dyrektor regionu przysłał mi smsa o zwolnieniu z pracy, na skutek braku osiąganych wyników Właściciel oświadczył, że wypłaci mi kasę za podpisane umowy, kiedy się zrefudują, dwa razy tak było po bolesnych przypominaniach się, zamknęli mi na jakiś dostęp do SRP. Teraz jedna z umów jest zrefundowana od prawie 2 miesięcy, inna od miesiąca, a ja nie dostaję żadnych pieniędzy, Zamknięto mi dostęp do SRP i przysłano maila,że byłoby to szkodliwe dla firmy i że więcej kasy nie dostanę, mam niewypłacone za kilka umów oraz premię ilościową, to oszuści, przeciw którym należy stanąć w sądzie
|
Dodaj odpowiedź do wątku Kształcenia akademia omnibus:
Inne tematy na forum
| Tytuł |
Autor |
Data dodania |
Liczba odpowiedzi |
|
|
Kształcenia akademia omnibus
|