Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
Jak odzyskać chłopaka??

Strona główna » Forum » Po godzinach... » Jak odzyskać chłopaka??

Jak odzyskać chłopaka??

Dodane przez joasia
Jakiś czas temu zerwałam chłopakiem z mojej winy. Myślałam, że to nic takiego jednak teraz uświadomiła sobie jak bardzo go kocham i że nie potrafię bez niego żyć. Problem z tym że on ma już inną. Proszę pomóżcie mi i powiedzcie jak mam odzyskać swojego chłopaka!!??!!
Odpowiedzi (1):
Dodał: paula paula | Data: 22 września 2010
ja tez zerwalam ze swoim chlopakiem wyrzucilam go z domu i teraz zaluje.Poszlo o to ze bylam zazdrosna o jego prace i kolegow,a bardzo rzadko ich widywal,a praca no musi pracowac miedzy nami bylo cudownie az ktoregos dnia przesadzil reraz wiem ze byl to moj glupi wymysl bo tak naprawde to ja przesadzilam bylam egoistka ktora myslala tylko o swoich potrzebach emocjonalnych.dzwonilam do niego chcial sie spotkac mowil ze mnie kocha ale chce odpoczac odemnie,tego tez nierozumialam,mielismy sie spotkac czekalam na niego a on poszedl do kolegi na piwo,pojechalam tam i przegielam on nawet niechcial wyjsc.wiem ze sie bal bo jestem wybuchowa i nieraz go tak skrzywdzilam,i teraz jestem zalamana pisze do niego,dzwonie i zadnej reakci z jego strony to juz trwa 3 tygonie,kocham go i bede walczyc dopuki niebedzie juz zadnej nadzieji i bede na niego czekac bo wiem ze warto
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Chłopaka. . Odzyskać jak:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Zadania z ruchu jednostajnie przyspieszonego pytanie Zadania z ruchu jednostajnie przyspie Wojtuś Wojtuś 17 marca 2010 brak!
za co kochamy ruskich pytanie za co kochamy ruskich Pedro Pedro 2 marca 2010 brak!
cd key do swat 3 pytanie cd key do swat 3 Marek Marek 14 lipca 2010 brak!
nakładka wibracyjna pytanie nakładka wibracyjna Łukasz 25 Łukasz 25 28 stycznia 2010 brak!
kamerki solarium pytanie kamerki solarium Cyrix Cyrix 7 kwietnia 2010 brak!

Chłopaka. . Odzyskać jak