Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
Jak zrezygnowac z karty w City?

Strona główna » Forum » Banki » Jak zrezygnowac z karty w City?

Jak zrezygnowac z karty w City?

Dodane przez urazona
Mam problem! dostałam kartę, któerj tak naprawdę nie chciałam. Przyjaechała jakaś kobieta do nas do pracy, naopowiadała niestworzonych rzeczy jak to fajnie mieć kartę, dała dokument do podpisu, że niby tak na próbę przyślą mi kartę, ale muszą mieć mój podpis. A teraz! Mam kartę i ksero umowy o kartę, której w zyciu nie widziałam wcześniej. I teraz nie mogę się tej karty pozbyć! Co robić!! I dlaczego wpuszczają ich na pogadanki w zakładach pracy!
Odpowiedzi (2):
Dodał: klientka klientka | Data: 20 października 2009
Niestety w ten sposób działają dzisiaj banki. Czego się nie robi aby pozyskać nowego klienta... Tylko rodzi sie takie pytanie; Czy pozyskiwani w ten sposób klienci staną się "aktywni" i bank może liczyć na zarobek czy raczej tylko na realizację planów sprzedażowych?
Dodał: doradca klienta doradca klienta | Data: 17 października 2009
W umowie zobacz jaki masz okres wypowiedzenia (standardowy w bankach jest 30-dniowy, ale upewnij się czy u Ciebie w umowie nie ma innej wzmianki) i umowę wypowiedz. Oczywiście będziesz zobowiązany uregulowac kartę oraz ewentualną opłatę za kartę (zazwyczaj aby karta była bezpłatna musisz spełnić jakieś warunki - np ileś tam płatności n jakąś tam kwotę - nie znam oferty CITI) no i jak wypowiadasz umowę przed upływem jakiegoś okresu użytkowania karty to pewnie albo w umowie albo w taryfie opłat i prowizji jest zapis, że musisz uiścić opłatę roczną. Przejrzyj umowę a na drugi raz nie ufaj slepo jednemu źródle informacji, tylko zanim coś podpiszesz, to zweryfikuj informacje, które słyszysz (polecam w tym celu infolinie - tam są rozmowy nagrywane i jak osoba udzielająca Ci informacji wprowadzi Cię w błąd to każdy bank uzna Twoje racje, jeśli złożysz reklamację na to, że zostałeś wprowadzony w błąd podczas rozmowy telefonicznej).
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku City. W karty z zrezygnowac jak:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Liczenie trasy pytanie Liczenie trasy Rokii Rokii 9 kwietnia 2010 brak!
jak zainstalowac windows pytanie jak zainstalowac windows grzesiek grzesiek 12 lipca 2010 brak!
Kurs na wozek widlowy pytanie Kurs na wozek widlowy Roland Roland 26 kwietnia 2010 brak!
biznes na osiedlu domków jednorodzinnych pytanie biznes na osiedlu domków jednorodzinnych Oskar Oskar 5 sierpnia 2010 brak!
instalacja xp pytanie instalacja xp Krzyś Krzyś 22 lipca 2010 brak!

City. W karty z zrezygnowac jak