Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
Co z tymi kredytami ?

Strona główna » Forum » Banki » Co z tymi kredytami ?

Co z tymi kredytami ?

Dodane przez Waldek
jeszcze dwa miesiace temu dostałem ofertę z banku, ze jako stały klient mogę przyjść po kredyt i rata tego kredytu wyniesie 235 zł, gdy wczoraj poszedłem do banku z prośbą o użyczenie mi tego kredytu pani poinformowała mnie , że rata wyniesie 248 zł , pytam skąd ta różnica, ale pani nie za bardzo wiedziała , tłumacząc że może w poprzednim liście był błąd . czy tak wogóle można postępować ?
Odpowiedzi (1):
Dodał: rafi rafi | Data: 3 października 2009
to normalne postępowanie spółek, w których bardzo ważny jest zysk akcjonariuszy. Bank w ten sposób, podwyższając koszty kredytu, niweluje straty jakie ponosi z tytułu ryzyka, czyli kasy jaka musi gromadzić na wypadek źle udzielonych dziś pożyczek, a wszystko to ma związek z obecnie panująca sytuacją finansową na świecie
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku . Kredytami tymi z co:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
jak obliczyć procent udziałów w firmie ? pytanie jak obliczyć procent udziałów w firmie ? Piotrek Piotrek 23 lipca 2010 brak!
jak zrobic format windows 7 pytanie jak zrobic format windows 7 marko marko 27 lipca 2010 brak!
auto zamiana pytanie auto zamiana Benio Benio 1 maja 2010 brak!
Strój lata 80 pytanie Strój lata 80 Pirat Barnaba Pirat Barnaba 21 marca 2010 brak!
Problem z zainstalowaniem sterownika pytanie Problem z zainstalowaniem sterownika Lechu Lechu 13 lipca 2010 brak!

. Kredytami tymi z co