Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
Home.pl - najgorsza na świecie księgowość

Strona główna » Forum » Analizy » Home.pl - najgorsza na świecie księgowość

Home.pl - najgorsza na świecie księgowość

Dodane przez kwnukiewicz kwnukiewicz
Witajcie,

Jeśli potrzebujecie firmy hostingowej, u której potrzebujecie częstego kontaktu z działem księgowości to zdecydowanie ODRADZAM firmę Home.pl ze Szczecina, gdzie Panie z działu księgowego są jak te stare kobiety z Poczty Polskiej.

Zero porozumienia, tłumaczyłem im, o co mi chodzi, a wcale nie jakas ciężka sprawa - prosty wyciąg moich płatności za domeny i serwery w Home.pl, ale to juz przerasta księgowość i zawsze dostawałem odpowiedz jakby z automatu. Panie pracujące tam chyba potrafią wybrać coś tylko z listy automatycznych odpowiedzi, same nic nie napiszą, słaby kontakt.

Brakowało tylko, żeby Pani napisała do mnie "niech poczeka, nie widzi, że jem". Pewnie jakies stare baby.

PODSUMOWUJAC - nie polecam usług HOME.pl jeśli potrzebujecie kontaktów z księgowością.
Odpowiedzi (0):

Nikt jeszcze nie odpowiedział na ten wątek na Forum

Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Księgowość świecie na najgorsza - homepl:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
co to jest nadżerka pytanie co to jest nadżerka Magda Magda 26 luty 2010 brak!
otwieranie plików mdf pytanie otwieranie plików mdf zamyślona 15 zamyślona 15 8 lipca 2010 brak!
Torenty pytanie Torenty Paweł Paweł 11 maja 2010 brak!
generowanie liczb losowych c++ pytanie generowanie liczb losowych c++ Przemek Przemek 23 czerwca 2010 brak!
Tabletki antykoncepcyjne skuteczność pytanie Tabletki antykoncepcyjne skuteczność Marcin Marcin 18 kwietnia 2010 brak!

Księgowość świecie na najgorsza - homepl