|
Strona główna » Forum » Analizy » Home.pl - najgorsza na świecie księgowość Home.pl - najgorsza na świecie księgowośćDodane przez
kwnukiewiczWitajcie,
Jeśli potrzebujecie firmy hostingowej, u której potrzebujecie częstego kontaktu z działem księgowości to zdecydowanie ODRADZAM firmę Home.pl ze Szczecina, gdzie Panie z działu księgowego są jak te stare kobiety z Poczty Polskiej. Zero porozumienia, tłumaczyłem im, o co mi chodzi, a wcale nie jakas ciężka sprawa - prosty wyciąg moich płatności za domeny i serwery w Home.pl, ale to juz przerasta księgowość i zawsze dostawałem odpowiedz jakby z automatu. Panie pracujące tam chyba potrafią wybrać coś tylko z listy automatycznych odpowiedzi, same nic nie napiszą, słaby kontakt. Brakowało tylko, żeby Pani napisała do mnie "niech poczeka, nie widzi, że jem". Pewnie jakies stare baby. PODSUMOWUJAC - nie polecam usług HOME.pl jeśli potrzebujecie kontaktów z księgowością. Odpowiedzi (0):
Nikt jeszcze nie odpowiedział na ten wątek na Forum Dodaj odpowiedź do wątku Księgowość świecie na najgorsza - homepl:
Inne tematy na forum
|
Księgowość świecie na najgorsza - homepl |