Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
Internet w VECTRA S.A. - nie polecam!!!

Strona główna » Forum » Analizy » Internet w VECTRA S.A. - nie polecam!!!

Internet w VECTRA S.A. - nie polecam!!!

Dodane przez kwnukiewicz kwnukiewicz
Cześć Wam,

Pisze tutaj, bo jestem mocno zbulwersowany jak zostałem potraktowany przez firmę VECTRA S.A. u której miałem Internet przez kablówkę we Wrocławiu.

Co za firma, faktury przychodziły za późno o kilka dni, a przez to naliczali mi karę umowną i odsetki za opóźnione płatności.

Nie byłoby strasznej sprawy, bo mam gdzieś te dodatkowe kilka groszy miesiecznie, gdyby nie fakt jak zostałem potraktowany w biurze obsługi klienta w VECTRA S.A. we Wrocławiu na Powstańców Śląskich. Niedość, że czekasz 2 godziny aż cię w końcu obsłużą to jak przyjdzie twoja kolej to traktują cię jak góówno! Próbowałem otrzymać spis zapłaconych i nie zapłaconych przeze mnie faktur. Pan łaskawie wziął ode mnie moje dane i zapisał na małej żółtej karteczce mówiąc, że przyjdzie pocztą i pożegnał mnie. Oczywiscie nic nigdy nie dostalem, a scena rozmowy z konsultantem VECTRA S.A. przypominała scenę "nie dzwon do nas, my zadzwonimy, żegnam pana!".

Tak zostalem potraktowany przez VECTRA S.A. jak góówno!

Ale to nie koniec dramatu, ponad rok po rozwiązaniu umowy przyszło pismo od WINDYKACJI, że nie zapłaciłem jednej faktury i że już wysłali wcześniej powiadomienia (nic nigdy od nich nie dostałem), a to odstatnie wezwanie przed sądem!

PODSUMOWUJĄC - jak Internet to na pewno nie w VECTRA S.A.
Odpowiedzi (0):

Nikt jeszcze nie odpowiedział na ten wątek na Forum

Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Polecam. . . Nie - sa vectra w internet:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych pytanie Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych Kaśka Kaśka 4 maja 2010 brak!
program do zmniejszania rozmiaru mp3 pytanie program do zmniejszania rozmiaru mp3 Bartek Bartek 21 lipca 2010 brak!
Zgoda na przepisanie firmy pytanie Zgoda na przepisanie firmy Gebels Gebels 23 lipca 2010 brak!
tła komunijne pytanie tła komunijne Weronika Weronika 3 czerwca 2010 brak!
Grzywna za posiadanie marihuany pytanie Grzywna za posiadanie marihuany On267 On267 23 stycznia 2010 brak!

Polecam. . . Nie - sa vectra w internet