Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
idea bank we wrocławiu

Strona główna » Forum » Banki » idea bank we wrocławiu

idea bank we wrocławiu

Dodane przez Kacha
mam konto w idea banku, czy możecie polecić placówkę, w której jest jakaś fajna i fachowa obsługa, zależy mi oczywiście na placówce banku idea, który znajduje się we wrocławiu
Odpowiedzi (10):
Dodał: MIra MIra | Data: 9 grudnia 2011
adresy placówek na Dolnym Śląsku Banku Idea

Jelenia Góra

ul. 1 maja 10

Legnica

ul. Bilsego 3

Wrocław

ul. Armii Krajowej 6b

Wrocław

ul. Św. Mikołaja 72
Dodał: Ranek Ranek | Data: 7 grudnia 2011
a gdzie można właśnie znaleźć jakieś placówki tego banku we Wro ?
Dodał: Ada Ada | Data: 7 grudnia 2011
mi odmówili udzielenia kredytu. wszyscy tak zachwalają ten bank, a ja nie za bardzo mogę być zadowolona z ich usług, skoro pożyczyć nie chcieli
Dodał: Maciek Maciek | Data: 4 grudnia 2011
super oferta kredytowa tylko w Idea Banku. żaden bank nie chciał nawet rozmawiać, a Idea dała radę !
Dodał: pracownik Idea bank pracownik Idea bank | Data: 30 listopada 2011
oczywiście polecam placówkę we wrocławiu w której pracują, a która to mieści się na ul. Świętego Mikołaja. Zachęcam do skorzystania z naszego bogatego wachlarza produktów bankowych dla firm
Dodał: Fifarafka Fifarafka | Data: 30 listopada 2011
mi w idea banku bardzo podoba się księgowość wykonywana przez taxcare . to rewelacyjny pomysł
Dodał: Karina Karina | Data: 29 listopada 2011
polecam idea bank, nie tylko we Wrocławiu, naprawdę maja bardzo dobrą ofertę dla rozpoczynających działalność. U mnie wszystko się sprawdza
Dodał: Marek Marek | Data: 29 listopada 2011
ja mieszkam w Poznaniu i tez korzystałem z usług idea banku, może i we Wrocławiu mają najlepszą obsługę w placówkach, ale spokojnie mogę polecić również Poznańskie klimaty
Dodał: Miazga Miazga | Data: 29 listopada 2011
a gdzie oprócz św. Mikołaja idea bank ma jeszcze placówki we Wrocławiu ?
Dodał: mila mila | Data: 28 listopada 2011
brałam kredyt w idea banku we Wrocławiu na ulicy św. Mikołaja. polecam, bardzo fachowa obsługa. moim zdaniem najlepsza placówka idea banku we wrocławiu
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Wrocławiu we bank idea:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych pytanie Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych Kaśka Kaśka 4 maja 2010 brak!
program do zmniejszania rozmiaru mp3 pytanie program do zmniejszania rozmiaru mp3 Bartek Bartek 21 lipca 2010 brak!
Zgoda na przepisanie firmy pytanie Zgoda na przepisanie firmy Gebels Gebels 23 lipca 2010 brak!
tła komunijne pytanie tła komunijne Weronika Weronika 3 czerwca 2010 brak!
Grzywna za posiadanie marihuany pytanie Grzywna za posiadanie marihuany On267 On267 23 stycznia 2010 brak!

Wrocławiu we bank idea