Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
kredyt we wrocławiu

Strona główna » Forum » Banki » kredyt we wrocławiu

kredyt we wrocławiu

Dodane przez Michal
jestem zainteresowany uzyskaniem kredytu we Wrocławiu. czy możecie polecić jakiejś miejsce, jakiegoś doradcę, aby dobrze załatwić sprawy związane z uzyskaniem kredytu we Wrocławiu ?
Odpowiedzi (13):
Dodał: sylwiaczek7401 sylwiaczek7401 | Data: 26 marca 2012
Interesuje mnie kredyt hipoteczny na mieszkanie z niewielką konsolidacją .Jaki bank we Wrocławiu polecacie?
Dodał: Dana Dana | Data: 8 grudnia 2011
pożyczam tylko w PKO. bezpiecznie, tanio i przyjemnie, a nie jak w tych wszystkich zagranicznych bankach
Dodał: Kris Kris | Data: 7 grudnia 2011
wszystko tylko nie PKO we Wrocławiu na ul. Wita Stwosza !!! tam jest jakaś masakra, dostać się do okienka z doradcą graniczy z cudem ... kolejki jak na filmach Bareji. odradzam
Dodał: Ania Ania | Data: 7 grudnia 2011
mam konto w PKO i kredyt gotówkowy. wszystko sprawnie u nich załatwiałam, naprawdę bez problemów.
Dodał: Iza Iza | Data: 4 grudnia 2011
pracuję w pko banku i polecam nasz kredyt, który jest bardzo tani i łatwo dostępny dla wszystkich. Jeżeli kredyt hipoteczny, to tylko u nas w we Wrocławiu w PKO Banku na ul. Powstańców Śląskich
Dodał: Marcin Marcin | Data: 4 grudnia 2011
najlepsi doradcy we Wrocławiu z jakimi się spotkałem pracowali w firmie finamo, której już nie ma. Nie wiem, gdzie pracują teraz, ale naprawdę byli godni polecenia.
Dodał: Tomek Tomek | Data: 30 listopada 2011
chyba bardziej liczy się kredyt, niż wrocław. kredyt bierzesz na długi okres, to czy wrocław czy warszawa raczej nie powinno miec znaczenia
Dodał: Rabo Rabo | Data: 30 listopada 2011
dobry kredyt zawsze otrzymasz w Getin Banku, niezależnie od miejsca zamieszkania możesz się do nich zgłosić, gdyż mają oddziały w całym kraju.
Dodał: Ego Ego | Data: 29 listopada 2011
a co za różnica, czy kredyt jest z Wrocławia, czy Warszawy ? w dniu dzisiejszym chyba najważniejsze, aby w ogóle go udzielili, a potem można sie zastanawiać nad miastem. Ja mieszkam w łodzi, ale nie miał bym nic przeciwko temu, aby kredyt udzielił mi doradca ze Szczecina dla przykładu
Dodał: Aneta Aneta | Data: 29 listopada 2011
najlepszy kredyt we Wrocławiu = doradca open'a . Nie ma ca dalej szukać
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Wrocławiu we kredyt:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych pytanie Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych Kaśka Kaśka 4 maja 2010 brak!
program do zmniejszania rozmiaru mp3 pytanie program do zmniejszania rozmiaru mp3 Bartek Bartek 21 lipca 2010 brak!
Zgoda na przepisanie firmy pytanie Zgoda na przepisanie firmy Gebels Gebels 23 lipca 2010 brak!
tła komunijne pytanie tła komunijne Weronika Weronika 3 czerwca 2010 brak!
Grzywna za posiadanie marihuany pytanie Grzywna za posiadanie marihuany On267 On267 23 stycznia 2010 brak!

Wrocławiu we kredyt