Strona główna
» Forum
» Banki
» kredyt we wrocławiu
kredyt we wrocławiu
Dodane przez Michal
jestem zainteresowany uzyskaniem kredytu we Wrocławiu. czy możecie polecić jakiejś miejsce, jakiegoś doradcę, aby dobrze załatwić sprawy związane z uzyskaniem kredytu we Wrocławiu ?
Odpowiedzi (13):
|
Interesuje mnie kredyt hipoteczny na mieszkanie z niewielką konsolidacją .Jaki bank we Wrocławiu polecacie?
|
Dodał:  Dana | Data: 8 grudnia 2011
pożyczam tylko w PKO. bezpiecznie, tanio i przyjemnie, a nie jak w tych wszystkich zagranicznych bankach
|
Dodał:  Kris | Data: 7 grudnia 2011
wszystko tylko nie PKO we Wrocławiu na ul. Wita Stwosza !!! tam jest jakaś masakra, dostać się do okienka z doradcą graniczy z cudem ... kolejki jak na filmach Bareji. odradzam
|
Dodał:  Ania | Data: 7 grudnia 2011
mam konto w PKO i kredyt gotówkowy. wszystko sprawnie u nich załatwiałam, naprawdę bez problemów.
|
Dodał:  Iza | Data: 4 grudnia 2011
pracuję w pko banku i polecam nasz kredyt, który jest bardzo tani i łatwo dostępny dla wszystkich. Jeżeli kredyt hipoteczny, to tylko u nas w we Wrocławiu w PKO Banku na ul. Powstańców Śląskich
|
Dodał:  Marcin | Data: 4 grudnia 2011
najlepsi doradcy we Wrocławiu z jakimi się spotkałem pracowali w firmie finamo, której już nie ma. Nie wiem, gdzie pracują teraz, ale naprawdę byli godni polecenia.
|
Dodał:  Tomek | Data: 30 listopada 2011
chyba bardziej liczy się kredyt, niż wrocław. kredyt bierzesz na długi okres, to czy wrocław czy warszawa raczej nie powinno miec znaczenia
|
Dodał:  Rabo | Data: 30 listopada 2011
dobry kredyt zawsze otrzymasz w Getin Banku, niezależnie od miejsca zamieszkania możesz się do nich zgłosić, gdyż mają oddziały w całym kraju.
|
Dodał:  Ego | Data: 29 listopada 2011
a co za różnica, czy kredyt jest z Wrocławia, czy Warszawy ? w dniu dzisiejszym chyba najważniejsze, aby w ogóle go udzielili, a potem można sie zastanawiać nad miastem. Ja mieszkam w łodzi, ale nie miał bym nic przeciwko temu, aby kredyt udzielił mi doradca ze Szczecina dla przykładu
|
Dodał:  Aneta | Data: 29 listopada 2011
najlepszy kredyt we Wrocławiu = doradca open'a . Nie ma ca dalej szukać
|
Dodaj odpowiedź do wątku Wrocławiu we kredyt:
Inne tematy na forum
| Tytuł |
Autor |
Data dodania |
Liczba odpowiedzi |
|
|