Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
Kurs na mistrza

Strona główna » Forum » Po godzinach... » Kurs na mistrza

Kurs na mistrza

Dodane przez Czereko
na necie dużo piszą o kursie na dobrego kochanka, mistrzseksu.pl jest strona taka, robiliście ten kurs? ja bym chyba sobie zrobił, ale chciałbym poznać opinie kogoś kto już jest po, warto? ile go się robi? czego tam się nauczę?
Odpowiedzi (6):
Dodał: Marco Marco | Data: 26 października 2011
A co powiecie na temat tego blogu? moim zdaniem jest rewelacyjny i godny zainteresowania ;-)

http://www.oswieconykochanek.pl/blog/
Dodał: babiniec babiniec | Data: 9 października 2011
Coś fajnego dla wszystkich spragnionych nowości w dziedzinie seksu-http://www.kontrolawytrysku.pl/videokw/ Zapisz się.
Dodał: kasja kasja | Data: 31 sierpnia 2011
Skorzystałam z kursu i jestem zachwycona efektami, a mój partner był mile zaskoczony :) Od razu odświeżyło to nasz związek.
Dodał: billionaire billionaire | Data: 29 sierpnia 2011
Jakby wszystko przemyśleć to nie jest zły pomysł. Nic nie tracisz, możesz zyskać, bez ryzyka, co raz poważniej zastanawiam się nad tym dziwnym kursem! :)
Dodał: Babiniec Babiniec | Data: 28 sierpnia 2011
Bardzo fajna strona a kurs warty polecenia.Dzięki niemu odkryłam swoją kobiecość i seksualność.Warto skorzystać.
Dodał: Marco Marco | Data: 26 sierpnia 2011
Sam bym się chętnie dowiedział. Stronka wygląda zachęcająco i zastanawiam się czy nie skorzystać z kursu :-)
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Mistrza na kurs:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych pytanie Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych Kaśka Kaśka 4 maja 2010 brak!
program do zmniejszania rozmiaru mp3 pytanie program do zmniejszania rozmiaru mp3 Bartek Bartek 21 lipca 2010 brak!
Zgoda na przepisanie firmy pytanie Zgoda na przepisanie firmy Gebels Gebels 23 lipca 2010 brak!
tła komunijne pytanie tła komunijne Weronika Weronika 3 czerwca 2010 brak!
Grzywna za posiadanie marihuany pytanie Grzywna za posiadanie marihuany On267 On267 23 stycznia 2010 brak!

Mistrza na kurs