Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
spłata przedterminowa kredytu

Strona główna » Forum » Banki » spłata przedterminowa kredytu

spłata przedterminowa kredytu

Dodane przez Paweł
witam, rok temu wziąłem kredyt na kwotę 30 tyś zł. jednak już teraz mam pieniądze które pozwolą mi spłacić kredyt przedterminowo. Proszę mi powiedzieć czy istnieje taka możliwość. Będę wdzięczny za waszą pomoc.
Odpowiedzi (1):
Dodał: ArturM ArturM | Data: 8 luty 2012
Kredyt gotówkowy zazwyczaj spłaca się w ustalonym w umowie o kredyt terminie. Można jednak spłacić go wcześniej i bank powinien wtedy zwrócić odsetki za niewykorzystany okres spłaty kredytu, podobnie jak powinien zwrócić odpowiednią część dokonanej z góry wpłaty za ubezpieczenie spłaty kredytu, jeśli w międzyczasie nie zaistniała objęta ubezpieczeniem szkoda. Co prawda banki nie zawsze się z tego cieszą, gdyż następstwem tego kroku jest ograniczenie wpływów z tytułu odsetek. O za i przeciw wcześniejszej spłacie kredytu gotówkowego można poczytać na www.kredyt-gotowkowy.net.pl/koszt-kredytu-gotowkowego/wczesniejsza-splata-kredytu-gotowkowego
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Kredytu przedterminowa spłata:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
czy można podłączyć ps2 do monitora pytanie czy można podłączyć ps2 do monitora Enri Enri 4 czerwca 2010 brak!
jak wyciąć fragment filmu pytanie jak wyciąć fragment filmu Paweł Paweł 23 lipca 2010 brak!
winrar crack pytanie winrar crack Tadek Tadek 20 lipca 2010 brak!
Jak znaleźć bogatych klientów ? pytanie Jak znaleźć bogatych klientów ? Krzysiek Krzysiek 30 lipca 2010 brak!
opowiadania erotyczne z mamą pytanie opowiadania erotyczne z mamą Rukia Rukia 15 maja 2010 brak!

Kredytu przedterminowa spłata