Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
jak zarobić na Euro 2012 ?

Strona główna » Forum » Ekonomia » jak zarobić na Euro 2012 ?

jak zarobić na Euro 2012 ?

Dodane przez Michał
Wielkimi krokami zbliża się EURO 2012!! Zastanawiam się w jaki sposób mógłby zarobić na tej imprezie. Na początku myślałem żeby wozić ludzi z dworca na stadion ale okazało się że musiałbym się starać o pozwolenia na przewóz osób o co podobno trudno. Może macie inne ciekawe pomysły??
Odpowiedzi (1):
Dodał: dżozef dżozef | Data: 6 sierpnia 2010
Wszystko zależy od tego jakim kapitałem dysponujemy, aczkolwiek dobrą inwestycją mimo wszystko jest transport. Fakt iż impreza trwa około miesiąca, ale usługi tego typu nawet później powinny przynieś zyski. Innym pomysłem wymagającym mniejszych nakładów jest np. sprzedaż szalików i innych gadżetów dotyczących piłkarskiego święta (nie wiem jakie tutaj trzeba spełniać wymogi);zawsze można też wynająć pokój, bądź jeżeli posiadamy ogródek to przerobić go na pole namiotowe. Jak to mówią na wszystkim można zarobić. Powodzenia:)
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku . 2012 euro na zarobić jak:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
jak usunąć żywicę pytanie jak usunąć żywicę Piotrek Piotrek 26 czerwca 2010 brak!
pliki amr na mp3 pytanie pliki amr na mp3 Toni Toni 18 czerwca 2010 brak!
Jak odzyskać chłopaka?? pytanie Jak odzyskać chłopaka?? joasia joasia 14 stycznia 2010 1
rozstania i powroty w związku pytanie rozstania i powroty w związku Azi Azi 10 maja 2010 brak!
Słownik z wymową online pytanie Słownik z wymową online Norbert Norbert 22 luty 2010 brak!

. 2012 euro na zarobić jak