Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
praca dla młodzieży

Strona główna » Forum » Gospodarka » praca dla młodzieży

praca dla młodzieży

Dodane przez JACOL
Hejka,
orientujecie się może jakie możliwości ma młodzież jeśli chodzi o znalezienie sobie pracy i zarobki? Kiedyś słyszałem o tym, że osoby niepełnoletnie wcale nie sa pozbawione możliwości zarabiania, tyko że odbywa się to na innych zasadach. Ktoś z Was może wie na jakich? Jaką pracę może sobie znaleźć nastolatek, jaką może wykonywać? Praca dla młodzieży to jedyne wyjscie dla niektorych osob, m.in, mnie.., Ile godzin dziennie może pracować i przede wszystkim ile maksymalnie może zarobić? Gdzie mógłbym szukać pracy? Mam 16 lat i chciałbym sobie dorobić do kieszonkowego. Gdzie mógłbym sie zgłosić i czego mogę się spodziewać, a czego wymagać od pracodawcy? Czy ktoś z Was ma informacje na ten temat i mógłby się nimi podzielić? Jakie są możliwości pracy dla młodzieży?
Odpowiedzi (21):
Dodał: Angelika Angelika | Data: 13 stycznia 2011
Szukam pracy na okres ferii (tj. od 15 stycznia), którą później mogłabym kontynuować w weekendy. Poejmę się każdej pracy na terenie Bytomia ( najlepiej roznoszenie ulotek).Proszę o pilny kontakt, mój e-mail to: angelkar@wp.pl
Dodał: Krysia Krysia | Data: 22 listopada 2010
http://www.wygraj100.info/?t=102184652
Mozna wygracz 100 a nawet 200 zl to proste ,musisz tylko zagrac w gre
Dodał: Elżbieta Elżbieta | Data: 5 listopada 2010
Witam. Poszukuję pracy na okres lipiec- sierpień 2011, najlepiej z zakwaterowaniem. Poradzę sobie z opieką nad dzieckiem do ok 4 lat, lub sprzątaniem, rozkładaniem towaru w sklepach, przy zbiorach. Mam skończone 18 lat, w sierpniu skończę 19. Myślę że jestem miła i godna zaufania.
Dodał: NIcola NIcola | Data: 15 października 2010
Jestem osobą niepełnoletnią.Podejmę sie kazdej pracy,najlepiej w weekendy.Okolice Dąbrowy Górniczej i Sosnowca. niki3500@wp.pl
Dodał: Ada Ada | Data: 14 października 2010
Witam Jestem Osobą niepełnoletnią, poszukuje pracy od zaraz , za każdą stawkę, najbardziej usatysfakcjonowała by mnie praca przy roznoszeniu ulotek na terenie Sosnowca,Dąbrowy Górniczej,Katowic. kontakt : grizzly_ad@go2.pl i 12126550
Dodał: MarcinSC MarcinSC | Data: 9 października 2010
jestem chętny do rozdawanie ulotek na terenie Sosnowca proszę o kontakt
marcin11911@onet.eu
Dodał: weronika weronika | Data: 6 października 2010
Poszukuje pracy na popołódnie od zaraz
Dodał: Mateusz Mateusz | Data: 2 października 2010
Witam
Jestem zainteresowany pracą w wekendy, jestem osobą niepełnoletnią i posiadam książeczke sanepidowską, poszukuje pracy na terenie śląska a dokładnie w obrębie Tychów. To mój e-mail ( covalski93@wp.pl ). Z góry dziękuje :)
Dodał: Krzysztof Micherda Krzysztof Micherda | Data: 30 września 2010
Jestem zainteresowany roznoszeniem ulotek na terenie Targanic w Województwo Małopolskie
Dodał: agnieszka agnieszka | Data: 28 września 2010
jestem zainteresowana roznoszeniem ulotek na terenie cybinki wojewudztwo lubuskie
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Młodzieży dla praca:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Śmieszne rozmowy telefoniczne pytanie Śmieszne rozmowy telefoniczne Gosia Gosia 10 luty 2010 brak!
program do projektowania ubrań za darmo pytanie program do projektowania ubrań za darmo Marzena Marzena 2 lipca 2010 brak!
romantyczna kolacja we dwoje pytanie romantyczna kolacja we dwoje Mobydick Mobydick 17 luty 2010 brak!
Przepis na obiad pytanie Przepis na obiad Grażyna Grażyna 3 marca 2010 brak!
Gdzie oglądać filmy online pytanie Gdzie oglądać filmy online bohdan bohdan 13 stycznia 2010 brak!

Młodzieży dla praca