Logowanie Rejestracja

Strona główna » Forum » Gospodarka » praca dla młodzieży

praca dla młodzieży

Dodane przez JACOL
Hejka,
orientujecie się może jakie możliwości ma młodzież jeśli chodzi o znalezienie sobie pracy i zarobki? Kiedyś słyszałem o tym, że osoby niepełnoletnie wcale nie sa pozbawione możliwości zarabiania, tyko że odbywa się to na innych zasadach. Ktoś z Was może wie na jakich? Jaką pracę może sobie znaleźć nastolatek, jaką może wykonywać? Praca dla młodzieży to jedyne wyjscie dla niektorych osob, m.in, mnie.., Ile godzin dziennie może pracować i przede wszystkim ile maksymalnie może zarobić? Gdzie mógłbym szukać pracy? Mam 16 lat i chciałbym sobie dorobić do kieszonkowego. Gdzie mógłbym sie zgłosić i czego mogę się spodziewać, a czego wymagać od pracodawcy? Czy ktoś z Was ma informacje na ten temat i mógłby się nimi podzielić? Jakie są możliwości pracy dla młodzieży?
Odpowiedzi (7):
Dodał: Dominika Dominika | Data: 6 sierpnia 2010
Szukam pracy jakiej kolwiek mam nadzieje że mi pomożecie ją znaleść
dominikaskiba6@wp.pl
Dodał: ewelina ewelina | Data: 1 sierpnia 2010
szukam pracy mam 16 lat nazywam sie ewelina czy ktos by mi pomugł znalesc prace moge robić wszystko prosze o kontakt ewunia38@o2.pl
Dodał: Dariusz514 Dariusz514 | Data: 13 lipca 2010
Praca dla młodziezy i nie tylko ! zarobki - nie ograniczone nawet do 5 tys. zł
Witam praca polega na odwiedzaniu stron
za każda strone płacona jest dana suma.
Strone do rejestracji podam na email !
W czasie rejestracji podaj mój nick jako polecający.
za rejestracje dostajesz 7.50zł na wejściu :)
życze powodzenia :) pytania prosze kierowac do mnie na email daras514@wp.pl
Dodał: Niezarejestrowany Niezarejestrowany | Data: 13 lipca 2010
Do wykonywania potrzebny jest komputer oraz stały dostęp do internetu. Nie wymaga specjalnego doświadczenia, jedynie umiejętność obsługi poczty e-mail. Zarobki graniczą od 2000zl do 5000zl. Zależa od Twojego wkładu pracy oraz zaanagażowania. Zainteresowanych prosze o kontakt na adres Anetka2027@interia.pl
Ja i moja Przyjaciółka jesteśmy w potrzebie.. szukamy czegoś w stylu pracy dla nieletnich.. mamy po 14 lat i chcemy trochę zarobić...niekoniecznie tylko w wakacje ,wogóle przydałaby się jakaś robota... możemy pomagać starszym osobom, opiekować się dziećmi, zbierać truskawki,maliny i jagody, sprzątać lub pracować w hipermarkecie przy liczeniu lub rozkładaniu na pułkach towaru... jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany naszym zatrudnieniem proszę o kontakt w postaci komentarza przy tej notatce lub wiadomości e-mail na adres : helena1144@poczta.onet.pl lub nuna.martyna@buziaczek.pl ... jesteśmy ambitne i chętne do pracy ... godz. pracy i wynagrodzenie do ustalenia[img][/img]
witam Jeśli macie skonczone 13 lat to możecei zarobic całkiem nizła sumke pieniedzy nie ruszajac sie z domu . w celu informacji prosze pisac na maila cyprian1993@op.pl
Dodał: mirkoo mirkoo | Data: 13 lipca 2010
nie wiem czym sie interesujesz warto poszykac w anonse pozdrawiam
Dodaj post:
Autor:
Treść:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
Jakie łyżwy Zbyszek Zbyszek 14 kwietnia 2010 brak!
jestem prawiczkiem wstydliwy 19 wstydliwy 19 22 stycznia 2010 brak!
program do formatowania partycji Michał Michał 12 czerwca 2010 brak!
Czy można cofnąć darowiznę Tomek Tomek 24 marca 2010 brak!
chusty męskie franio franio 8 maja 2010 brak!