Strona główna
» Forum
» Gospodarka
» praca dla młodzieży
praca dla młodzieży
Dodane przez JACOL
Hejka,
orientujecie się może jakie możliwości ma młodzież jeśli chodzi o znalezienie sobie pracy i zarobki? Kiedyś słyszałem o tym, że osoby niepełnoletnie wcale nie sa pozbawione możliwości zarabiania, tyko że odbywa się to na innych zasadach. Ktoś z Was może wie na jakich? Jaką pracę może sobie znaleźć nastolatek, jaką może wykonywać? Praca dla młodzieży to jedyne wyjscie dla niektorych osob, m.in, mnie.., Ile godzin dziennie może pracować i przede wszystkim ile maksymalnie może zarobić? Gdzie mógłbym szukać pracy? Mam 16 lat i chciałbym sobie dorobić do kieszonkowego. Gdzie mógłbym sie zgłosić i czego mogę się spodziewać, a czego wymagać od pracodawcy? Czy ktoś z Was ma informacje na ten temat i mógłby się nimi podzielić? Jakie są możliwości pracy dla młodzieży?
Odpowiedzi (7):
Dodał:  Dominika | Data: 6 sierpnia 2010
Szukam pracy jakiej kolwiek mam nadzieje że mi pomożecie ją znaleść
dominikaskiba6@wp.pl
|
Dodał:  ewelina | Data: 1 sierpnia 2010
szukam pracy mam 16 lat nazywam sie ewelina czy ktos by mi pomugł znalesc prace moge robić wszystko prosze o kontakt ewunia38@o2.pl
|
Dodał:  Dariusz514 | Data: 13 lipca 2010
Praca dla młodziezy i nie tylko ! zarobki - nie ograniczone nawet do 5 tys. zł
Witam praca polega na odwiedzaniu stron
za każda strone płacona jest dana suma.
Strone do rejestracji podam na email !
W czasie rejestracji podaj mój nick jako polecający.
za rejestracje dostajesz 7.50zł na wejściu :)
życze powodzenia :) pytania prosze kierowac do mnie na email daras514@wp.pl
|
Dodał:  Niezarejestrowany | Data: 13 lipca 2010
Do wykonywania potrzebny jest komputer oraz stały dostęp do internetu. Nie wymaga specjalnego doświadczenia, jedynie umiejętność obsługi poczty e-mail. Zarobki graniczą od 2000zl do 5000zl. Zależa od Twojego wkładu pracy oraz zaanagażowania. Zainteresowanych prosze o kontakt na adres Anetka2027@interia.pl
|
Ja i moja Przyjaciółka jesteśmy w potrzebie.. szukamy czegoś w stylu pracy dla nieletnich.. mamy po 14 lat i chcemy trochę zarobić...niekoniecznie tylko w wakacje ,wogóle przydałaby się jakaś robota... możemy pomagać starszym osobom, opiekować się dziećmi, zbierać truskawki,maliny i jagody, sprzątać lub pracować w hipermarkecie przy liczeniu lub rozkładaniu na pułkach towaru... jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany naszym zatrudnieniem proszę o kontakt w postaci komentarza przy tej notatce lub wiadomości e-mail na adres : helena1144@poczta.onet.pl lub nuna.martyna@buziaczek.pl ... jesteśmy ambitne i chętne do pracy ... godz. pracy i wynagrodzenie do ustalenia[img][/img]
|
witam Jeśli macie skonczone 13 lat to możecei zarobic całkiem nizła sumke pieniedzy nie ruszajac sie z domu . w celu informacji prosze pisac na maila cyprian1993@op.pl
|
Dodał:  mirkoo | Data: 13 lipca 2010
nie wiem czym sie interesujesz warto poszykac w anonse pozdrawiam
|
Inne tematy na forum
| Tytuł |
Autor |
Data dodania |
Liczba odpowiedzi |
|
|
|