Strona główna
» Forum
» Gospodarka
» praca dla młodzieży
praca dla młodzieży
Dodane przez JACOL
Hejka,
orientujecie się może jakie możliwości ma młodzież jeśli chodzi o znalezienie sobie pracy i zarobki? Kiedyś słyszałem o tym, że osoby niepełnoletnie wcale nie sa pozbawione możliwości zarabiania, tyko że odbywa się to na innych zasadach. Ktoś z Was może wie na jakich? Jaką pracę może sobie znaleźć nastolatek, jaką może wykonywać? Praca dla młodzieży to jedyne wyjscie dla niektorych osob, m.in, mnie.., Ile godzin dziennie może pracować i przede wszystkim ile maksymalnie może zarobić? Gdzie mógłbym szukać pracy? Mam 16 lat i chciałbym sobie dorobić do kieszonkowego. Gdzie mógłbym sie zgłosić i czego mogę się spodziewać, a czego wymagać od pracodawcy? Czy ktoś z Was ma informacje na ten temat i mógłby się nimi podzielić? Jakie są możliwości pracy dla młodzieży?
Odpowiedzi (21):
Dodał:  Angelika | Data: 13 stycznia 2011
Szukam pracy na okres ferii (tj. od 15 stycznia), którą później mogłabym kontynuować w weekendy. Poejmę się każdej pracy na terenie Bytomia ( najlepiej roznoszenie ulotek).Proszę o pilny kontakt, mój e-mail to: angelkar@wp.pl
|
Dodał:  Krysia | Data: 22 listopada 2010
http://www.wygraj100.info/?t=102184652
Mozna wygracz 100 a nawet 200 zl to proste ,musisz tylko zagrac w gre
|
Dodał:  Elżbieta | Data: 5 listopada 2010
Witam. Poszukuję pracy na okres lipiec- sierpień 2011, najlepiej z zakwaterowaniem. Poradzę sobie z opieką nad dzieckiem do ok 4 lat, lub sprzątaniem, rozkładaniem towaru w sklepach, przy zbiorach. Mam skończone 18 lat, w sierpniu skończę 19. Myślę że jestem miła i godna zaufania.
|
Dodał:  NIcola | Data: 15 października 2010
Jestem osobą niepełnoletnią.Podejmę sie kazdej pracy,najlepiej w weekendy.Okolice Dąbrowy Górniczej i Sosnowca. niki3500@wp.pl
|
Dodał:  Ada | Data: 14 października 2010
Witam Jestem Osobą niepełnoletnią, poszukuje pracy od zaraz , za każdą stawkę, najbardziej usatysfakcjonowała by mnie praca przy roznoszeniu ulotek na terenie Sosnowca,Dąbrowy Górniczej,Katowic. kontakt : grizzly_ad@go2.pl i 12126550
|
Dodał:  MarcinSC | Data: 9 października 2010
jestem chętny do rozdawanie ulotek na terenie Sosnowca proszę o kontakt
marcin11911@onet.eu
|
Dodał:  weronika | Data: 6 października 2010
Poszukuje pracy na popołódnie od zaraz
|
Dodał:  Mateusz | Data: 2 października 2010
Witam
Jestem zainteresowany pracą w wekendy, jestem osobą niepełnoletnią i posiadam książeczke sanepidowską, poszukuje pracy na terenie śląska a dokładnie w obrębie Tychów. To mój e-mail ( covalski93@wp.pl ). Z góry dziękuje :)
|
Dodał:  Krzysztof Micherda | Data: 30 września 2010
Jestem zainteresowany roznoszeniem ulotek na terenie Targanic w Województwo Małopolskie
|
Dodał:  agnieszka | Data: 28 września 2010
jestem zainteresowana roznoszeniem ulotek na terenie cybinki wojewudztwo lubuskie
|
Dodaj odpowiedź do wątku Młodzieży dla praca:
Inne tematy na forum
| Tytuł |
Autor |
Data dodania |
Liczba odpowiedzi |
|
|
Młodzieży dla praca
|