Logowanie Rejestracja Kalkulator kredytowy Dokumenty
sześciolatkowie do szkoły

Strona główna » Forum » Gospodarka » sześciolatkowie do szkoły

sześciolatkowie do szkoły

Dodane przez mama
denerwują mnie dyskusje i debaty na temat dzieci 6 letnich, których rodzice nie puścili do 1 klasy! Wielcy politycy twierdzą zgodnie, że to wina rodziców, którzy uwazają, że dzieci są niedojrzałe społecznie, żeby chodzić do szkoly. Nie zgadzam sie z tym! Nie chodzi tak do końca o dojrzałość dzieci, ale o ich przygotowanie! Moje dziecko nie chodziło do przedszkola (bo nie było miejsc) i trudno by mu było teraz usiąść w szkolnej ławie! Więc żeby wprowadzać reformę, trzeba najpierw przygotować wszystko od podszewki, a nie zwalać wszystko na rodziców! Poza tym ciągłe zmiany MEN-u nie zachęciły mnie do tego programu! Co będzie dalej, kiedy przyjdzie nowy rząd? Już byly przecież choćby "mundurki" ! Co nowa ekipa, to nowe "genialne" pomysły".
Odpowiedzi (2):
Dodał: tata tata | Data: 6 września 2009
co racja to racja! Nowa ekipa - nowe pomysły
Dodał: tata tata | Data: 6 września 2009
co racja to racja! Nowa ekipa - nowe pomysły
Czy wypowiedź na Forum była pomocna?
|
Dodaj odpowiedź do wątku Szkoły do sześciolatkowie:
Autor:
Załącz zdjęcie: Tylko dla zalogowanych...
Treść wątku/pytania:

Inne tematy na forum
Tytuł Autor Data dodania Liczba odpowiedzi
flet nuty pytanie flet nuty Natasza Natasza 25 stycznia 2010 brak!
interpretacja obrazów pytanie interpretacja obrazów Dorota Dorota 19 maja 2010 brak!
nuty do piosenek biesiadnych pytanie nuty do piosenek biesiadnych Bodzio Bodzio 9 marca 2010 brak!
niebo w religii pytanie niebo w religii Anka Anka 22 maja 2010 brak!
licznik danych internetowych pytanie licznik danych internetowych Bogdan Bogdan 17 lipca 2010 brak!

Szkoły do sześciolatkowie